Caminada a la posta de sol i concert de la coral l'Amarant

L'activitat va resultar tot un èxit, amb les inscripcions esgotades i una posta de sol i un concert immillorables
El grup de gent que l'any passat vam idear el Bigues de Can a Can, entre els quals està el GEBRACB, hem proposat per la Festa Major de 2021 una excursió passeig per a tots els públics als camps de can Roca, racó sorpresa fins al darrer instant, a veure la posta de sol, on ens esperava la Coral l'Amarant, que també va afegir-se a l'activitat, per oferir-nos un concert adaptat a l'ocasió.

Entre caminaires i cantaires pràcticament ens vam arribar a aplegar 100 persones, que van quedar plenament satisfetes de l'experiència. El GEBRACB i resta d'impulsors valorem molt positivament l'activitat, ja que la idea ha tingut una molt bona acollida, com ho demostra que les inscripcions van esgotar-se diversos dies abans de la realització de l'excursió.

L'excursió va iniciar-se a l'Espai 1 d'Octubre de Bigues i va seguir cap a can Badell, els Trencaments, el Turó de Bigues, can Roca i els camps de can Roca, on vam poder gaudir d'una meravellosa posta de sol i de la música de la coral. Seguidament, va tornar al punt d'inici voltant per la Font de l'Esquirol. Us deixem l'enllaç a Wikiloc per si voleu recrear l'itinerari o, simplement, anar a gaudir d'una posta de sol.
Notícia a VOTV
La Festa Major de Bigues inclou una caminada amb final sorpresa
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes