Caminada popular per la Setmana de la Mobilitat

Una cinquantena de caminaires participen en la caminada popular organitzada per l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai en el marc de la Setmana de la Mobilitat
Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Amb el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’ i en línia amb el tema d'aquest any, "Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible", la Setmana del 2021 vol incidir en quatre temes: la salut mental i física, la seguretat i la resposta davant la COVID-19. Més info aquí.

L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai s'ha adherit a aquesta campanya i dins de les activitats que es promouen hem realitzat una caminada popular d'uns 7 quilòmetres pensada per a tots els públics, pràcticament plana i per camins i corriols de bon caminar, amb la participació d'una cinquantena de caminaires. El traçat podreu trobar-lo aquí i seguir-lo tal qual o, si el considereu massa llarg o amb massa desnivell, adaptar-lo a les vostres necessitats, ja que hi ha un parell de punts on pot escurçar-se molt fàcilment.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes