Endevinalles de Bigues i Riells

Descobrim Bigues i Riells des del sofÓ de casa
L'estat d'alarma decretat pel Govern d'Espanya arran de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 ha provocat que haguem d'ajornar sine die les excursions previstes per aquest any 2020, amb les quals repreníem la nostra activitat pública.

Mentre duri aquest confinament, ens hem proposat no deixar de fer excursions, encara que siguin en el món virtual, i oferir-vos un senzill joc d'endevinalles tot fent excursions pels móns d'Internet asseguts davant de l'ordinador, el mòbil o la tauleta descobrint indrets del nostre municipi des de casa.

És molt senzill. Nosaltres, des del nostre compte d'Instagram, tot i que també ho anirem posant a Twitter i a Facebook, us anirem proposant una imatge més o menys artística d'algun indret més o menys conegut de Bigues i Riells, i vosaltres ens l'haureu d'endevinar. El premi, la satisfacció personal de reconèixer aquell indret els que el conegueu i la de descobrir-lo els que no.

Cuideu-vos molt, que us volem veure pels camins!

#QuedatACasa #QuédateEnCasa #StayAtHome
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes