Excursió amb el CE Olot

El Centre Excursionista d’Olot ha contactat per segona vegada amb nosaltres per muntar-los una excursió pels Cingles de Bertí.
Ja fa un parell d’anys van venir a descobrir els nostres magnífics paratges, en una excursió en què els vam portar a voltar Vallderrós, des del Turó de les Onze Hores fins al Turó de l’Ullar.

La intenció per aquesta excursió era una altra, ja que fa més d’un any que intentem fer-la i mai s’han donat les condicions per realitzar-la. Les dates que s’havien anat proposant fins ara sempre s’havien hagut d’ajornar per les inclemències meteorològiques i, en aquesta ocasió, hem acabat realitzant un itinerari diferent degut al tall temporal del camí de Sant Miquel del Fai. Aquesta excursió queda, ara per ara, a la llista d’activitats pendents.

Així, doncs, hem acabat preparant un itinerari que uneix diversos indrets panoràmics dels Cingles de Bertí i que un total d’una vintena de caminaires hem acabat realitzat. El dia, tot i llevar-se plujós (com no, havent-hi els d’Olot implicats), finalment s’ha arreglat i hem pogut ensenyar i gaudir el Bertí amb una climatologia idònia per caminar, amb els cirerers d’arboç ben carregats exercint d’improvisats avituallaments i els brucs florits afegint caliu als corriols. D’aquesta manera, hem pogut gaudir de les vistes del Puig Ciró, la Taula, el Traver i les Balmes del Traver i el Mirador de Bellobir, podent gaudir des de Barcelona i la Mediterrània fins al Pirineu.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes