El GEBRACB amb l'OnCodines Trail

En un dia xardorós, hem col·laborat com a voluntaris en aquest "trail" solidari
L'OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines.

La prova es va poder, finalment, el 30 de maig de 2021, després de diversos ajornaments provocats per la pandèmia. S'han recorregut diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès en tres modalitats, dues caminant (d'uns 45 i 55 quilòmetres) i una corrent (d'uns 70 quilòmetres).

La participació a la prova es feia per equips, que escollien un dels tres itineraris proposats, i sempre hi havia d'haver en cursa un mínim de quatre membres dels sis que podia arribar a tenir cada equip. Cada conjunt havia de completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros, destinats íntegrament a la Fundació OncoVallès i la Barcelona Brain Health Initiative.

El Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí s'ha afegit a la iniciativa col·laborant com a voluntari en un dels diferents punts que l'organització de l'esdeveniment va definir.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes