Avís legal

El Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí (d'ara en endavant, GEBRACB), amb el NIF G65354409, inscripció des del 19 de maig de 2004 amb el número 29056 del Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya i adreça de contacte gebracb@gmail.com és qui gestiona el web gebracb.biguesiriells.cat (en endavant, el web).

Avís legal

S'aconsella a l'usuari llegir atentament les condicions i instruccions publicades, atès que l'accés implica la seva lectura i acceptació. Mitjançant l'accés i ús del web o qualsevol de les seves pàgines, l'usuari manifesta el seu acord de forma expressa, plena i sense reserves a les condicions i instruccions publicades en l'avís legal en el moment de l'accés.

Objecte

El GEBRACB mitjançant el web posa a disposició dels usuaris d'aquestes pàgines continguts i serveis dirigits a qualsevol persona que desitgi conèixer i obtenir informació sobre l'excursionisme i altres activitats esportives i culturals derivades o relacionades en els àmbits de Bigues i Riells del Fai i els Cingles de Bertí.

El present avís legal té com a objecte establir les condicions generals que regulen l'accés i ús general de la citada pàgina web per part de tots els usuaris, de manera que l’accés i ús d’aquesta implica necessàriament, la submissió i acceptació de les condicions generals citades incloses en aquest avís legal.

Propietat intel·lectual i industrial

El GEBRACB per si mateix o com a cessionari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels elements continguts en en aquest lloc web (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari, textos, marques o logotips). Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Les informacions i els continguts relacionats amb l'actuació i les funcions del GEBRACB que s'inclouen en el web, estan subjectes a les previsions de la llicència Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0. Podeu compartir, copiar i redistribuir el material en qualsevol mitjà i format amb els termes següents:
  1. Reconeixement: Heu de reconèixer l'autoria de manera apropiada, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si heu fet algun canvi. Podeu fer-ho de qualsevol manera raonable, però no d'una manera que suggereixi que el llicenciador us dóna suport o patrocina l'ús que en feu.
  2. No Comercial: No podeu utilitzar el material per a finalitats comercials.
  3. Sense Obra Derivada: Si remescleu, transformeu o creeu a partir del material, no podeu difondre el material modificat.
 
Política de privacitat

Quan vostè facilita informació de caràcter personal al web, el GEBRACB respecta la seva intimitat i drets reconeguts per la normativa sobre la protecció de dades de caràcter personal. Només es recullen les dades necessàries pels serveis oferts i s'utilitzen només amb aquesta finalitat.

En conformitat amb el que estableix el Reglament UE 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), li informem que les dades obtingudes en aquest web seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del GEBRACB amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb les nostres activitats que puguin ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió (dret a l'oblit) i oposició mitjançant un correu electrònic a l'adreça gebracb@gmail.com.

Mentre l'usuari no comuniqui el contrari al GEBRACB, aquest entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l'usuari es compromet a notificar al GEBRACB qualsevol variació i que el GEBRACB té el consentiment per utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

Política d'enllaços i exempcions de responsabilitat

El GEBRACB no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

El GEBRACB declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualssevol que fossin els danys als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, el GEBRACB no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués sofrir l’usuari.

Responsabilitat limitada

El GEBRACB no es fa responsable de les conseqüències de qualsevol acció derivada de la interpretació correcta o no per part d'usuaris, socis o visitants del web.

La pràctica de l'excursionisme o qualsevol de les activititats derivades impliquen coneixements, entrenament, material necessaris i adequats així com altres factors per la seva pràctica i en cap cas el GEBRACB es farà responsable de les consequències de la seva pràctica per qualsevol usuari, soci o visitant del web, tingui aquesta activitat relació o no amb qualsevol informació, dada o opinió continguda en aquest web provinent de qualsevol persona vinculada o no al web o a l'entitat. El GEBRACB tampoc es fa responsable de cap activitat organitzada per qualsevol persona vinculada o no a l'entitat, empreses o serveis recomanats o aparescuts al web, així com tampoc es fa responsables d'activitats realitzades per membres de l'entitat o altres persones en trobades on l'entitat gestioni l'organització logística.

El GEBRACB es reserva el dret d'eliminar o modificar qualsevol informació continguda en el web.

Bigues i Riells del Fai, a 18 de febrer de 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes