Grup Excursionista de Bigues i Riells

En memòria d'en Francesc Maspons i Anglesell, de can Maspons de Bigues, promotor de l'excursionisme català.

Excursions 2024

Les excursions d'aquest any 2024 es basaran en el Sender de Petit Recorregut de Bigues i Riells del Fai, amb la matrícula PR®-C 227, amb el que portem treballant des de fa uns quants anys.

Seran un total de sis excursions en què, en el conjunt de totes elles, haurem recorregut, en un sentit o un altre, el sender íntegre.

Per a cada excursió oportunament informarem de l'hora i de l'indret de trobada. Les dates en què realitzarem aquestes sortides són les que s'indiquen en el cartell adjunt.
Visitar informació de la propera caminada del PR®-C 227

Qui som

Amb la denominació Grup Excursionista de Bigues i Riells – Amics dels Cingles de Bertí (GEBRACB) es va constituir la nostra associació, les finalitats de la qual són promoure el coneixement i manteniment de l’entorn natural de Bigues i Riells, que pot ser extensiu a la comarca i al país, mitjançant l’organització d’excursions i altres activitats relacionades.

Aquest grup es va fundar en memòria d’en Francesc Maspons i Anglesell, de can Maspons de Bigues, promotor de l’excursionisme català.

Reglament de les nostres excursions

  1. En cas de mal temps s’anul·larà l’excursió.
  2. Pot venir-hi tothom que tingui ganes de caminar i conèixer els indrets més interessants del nostre municipi i dels nostres entorns. Si no esteu federats, us haureu d'inscriure amb anterioritat, i si ho esteu, ho haureu d'acreditar el mateix dia de l'excursió.
  3. Si no indiquem el contrari, les excursions són les de tota la vida: grupals, les rutes no tenen perquè estar marcades i sense avituallaments.
  4. Cal portar sarró, esmorzar, beure suficient per a tota la ruta, bon calçat, bastons (opcional) i ganes de caminar.
  5. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats per adults. Els menors de 18 anys han de dur una autorització dels progenitors o tutor/a/es legals.
  6. Les mascotes han d'anar lligades tot el recorregut i se n'han de recollir les deposicions.
  7. Deixeu els llocs per on passem com els heu trobat, el medi ambient i tothom ho agrairà.
  8. L’organització es reserva el dret de modificar les excursions si ho considera oportú.
Visitar Predicció meteorològica a Bigues i Riells del Fai

El sarró de les excursions

Tenim un compte a Wikiloc on podeu trobar i disposar d'un recull de les excursions que hem anat fent al llarg dels anys per Bigues i Riells, els Cingles de Bertí i els nostres entorns.
Visitar Wikiloc

Últimes notícies

Propera caminada: Descobrim el PR

Ens trobarem el dia 15 de setembre de 2024 a partir de les 7:30 a la Plaça Viaplana de Riells del Fai. L'excursió començarà a les 8:00 del matí.

El PR®-C 227 per la Vall Roja

40 excursionistes descobreixen el tram més ombrívol del sender

El PR®-C 227 travessa cingleres

50 excursionistes caminen el tram més espectacular del PR®-C 227

El PR®-C 227 per Sant Feliu de Codines

Més de 70 excursionistes descobreixen el primer tram del PR®-C 227

12 mesos 12 rutes

Contacta amb nosaltres

Envia'ns la teva consulta mitjançant aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.
Has d'acceptar les condicions de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes