Grup Excursionista de Bigues i Riells

En memòria d'en Francesc Maspons i Anglesell, de can Maspons de Bigues, promotor de l'excursionisme català.

Excursions 2023

De cara al 2023 hem pensat que és una bona idea, ja que ara ja coneixem un xic més casa nostra, anar a conèixer els nostres veïns. Bigues i Riells del Fai té sis municipis veïns, i la proposta que us fem és, des d'un indret del nostre municipi, anar a conèixer una mica més els nostres veïns.

Les excursions dels "6 veïns 6 rutes", com hem batejat aquesta proposta, seran un xic més llargues, d'uns 15 quilòmetres, per aprofitar i poder veure i descobrir més indrets. Així, doncs, caldrà, a més a més, estar una mica avesat en anar a caminar. Veureu que les dates les hem dividit en dos grups, primavera i tardor. L'objectiu és evitar els mesos d'excessiva calor per la durada de les excursions que, evidentment, pel quilometratge s'allargaran tot el matí.

Per a cada excursió oportunament informarem de l'hora i de l'indret de trobada.
Visitar informació de la propera caminada del cicle "6 veïns, 6 rutes"

Qui som

Amb la denominació Grup Excursionista de Bigues i Riells – Amics dels Cingles de Bertí (GEBRACB) es va constituir la nostra associació, les finalitats de la qual són promoure el coneixement i manteniment de l’entorn natural de Bigues i Riells, que pot ser extensiu a la comarca i al país, mitjançant l’organització d’excursions i altres activitats relacionades.

Aquest grup es va fundar en memòria d’en Francesc Maspons i Anglesell, de can Maspons de Bigues, promotor de l’excursionisme català.

Reglament de les nostres excursions

  1. En cas de mal temps s’anul·larà l’excursió.
  2. Pot venir-hi tothom que tingui ganes de caminar i conèixer els indrets més interessants del nostre municipi i dels nostres entorns. Si no esteu federats, us haureu d'inscriure amb anterioritat, i si ho esteu, ho haureu d'acreditar el mateix dia de l'excursió.
  3. Si no indiquem el contrari, les excursions són les de tota la vida: grupals, les rutes no tenen perquè estar marcades i sense avituallaments.
  4. Cal portar sarró, esmorzar, beure suficient per a tota la ruta, bon calçat, bastons (opcional) i ganes de caminar.
  5. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats per adults. Els menors de 18 anys han de dur una autorització dels progenitors o tutor/a/es legals.
  6. Les mascotes han d'anar lligades tot el recorregut i se n'han de recollir les deposicions.
  7. Deixeu els llocs per on passem com els heu trobat, el medi ambient i tothom ho agrairà.
  8. L’organització es reserva el dret de modificar les excursions si ho considera oportú.
Visitar Predicció meteorològica a Bigues i Riells del Fai

El sarró de les excursions

Tenim un compte a Wikiloc on podeu trobar i disposar d'un recull de les excursions que hem anat fent al llarg dels anys per Bigues i Riells, els Cingles de Bertí i els nostres entorns.
Visitar Wikiloc

Últimes notícies

Propera caminada: L'Ametlla del Vallès

Ens trobarem el dia 19 de març de 2023 a partir de les 7:30 al parc de Can Barri. L'excursió començarà a les 8 del matí.

Doblet per Sant Sebastià i Sant Vicenç

Dues passejades de conscienciació i de retorn a la natura per celebrar les Festes Major d'hivern del municipi

Les fonts de la Vall Roja

Excursió que ha servit per cloure el cicle "12 mesos 12 rutes"

El Turó de les Onze Hores

La ruta menys ruta i més excursió del cicle "12 mesos, 12 rutes"

12 mesos 12 rutes

Contacta amb nosaltres

Envia'ns la teva consulta mitjançant aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.
Has d'acceptar les condicions de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes