Caldes de Montbui

El centre de Caldes i el Camí del Foment son dos dels grans atractius d'aquesta excursió
La tercera de les sis excursions previstes en el cicle "6 veïns 6 rutes" ha reunit fins a 45 participants amb ganes de descobrir alguns dels camins i del patrimoni de Caldes de Montbui.

En una setmana on, sortosament, les pluges han estat protagonistes i mot benvingudes, la incertesa de saber si podríem realitzar o no l'excursió pràcticament quedava en un segon pla. Finalment, la meteorologia va decidir respectar les activitats del diumenge al matí (a banda de la nostra excursió hi havia el concurs de puzzles de Singularments) i vam poder anar-nos-en a visitar el centre de Caldes de Montbui, imprescindible de totes totes, i després de transitar pel bonic i acollidor passeig del Remei vam anar a buscar el camí del Foment, amb un primer tram de llambordes que recorda el passat de les pedreres de Caldes, per remuntar la riera de Caldes fins pràcticament les Elies i retornar cap al Castell de Montbui, punt d'inici i final de l'itinerari. El perfil de la ruta, en forta baixada inicialment i en pujada en el darrer tram, es va suavitzar gràcies, també, a la meteorologia: l'absència d'un sol de justícia va generar que l'excursió anés a bon ritme i que les pujades finals no fossin tan fortes.

Qui vulgui reproduir la ruta disposa del track en el nostre Wikiloc. No és un itinerari que tingui molts punts conflictius, però que sí cal estar atent en algun indret per seguir el camí correcte, com al deixar el carrer de la Figuera en la urbanització de la Font dels Enamorats i trobar el camí següent o creuar la C-59 i següents en el camí de retorn al Castell de Montbui.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes