Sant Feliu de Codines

Els Cingles del Perer son els protagonistes de la quarta excursió dels "6 veďns 6 rutes"
Després d'un llarguíssim i extremadament calorós estiu, on encertadament vam preveure no fer res que no fossin les activitats pròpies de les festes majors del municipi, amb l'arribada de la tardor hem començant la segona tanda del cicle ""6 veïns 6 rutes".

Fins a 50 excursionistes es van aplegar a l'aparcament del Regasol de Riells del Fai per a realitzar la quarta excursió del cicle, la corresponent a Sant Feliu de Codines. Sortosament, la climatologia va ser extremadament benèvola i el divendres anterior va fer una pluja molt ben caiguda durant tota la tarda i nit, deixant un ambient humit, que s'agraïa, fins i tot, en les olors que podíem sentir, i fresc, ideal per a una sortida que ha fregat els 16 quilòmetres de recorregut i amb un desnivell acumulat gens menypreable.

La gran dificultat raïa en la tipologia del recorregut, amb moltíssims trams i molt llargs de corriols, amb la dificultat logística que això comporta. No obstant, val a dir que el grup, amb 6 menors d'edat i tot, ha seguit força bé i l'excursió no es va allargar més del previst.

Els Cingles del Perer, el Parc Usart, Sant Miquel Xic, Sant Climent del Flequer i el Mirador del Perer sobre Riells del Fai son els punts més atractius de l'itinerari. Qui vulgui reproduir la ruta disposa del track en el nostre Wikiloc.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes