La nit de Riells del Fai

Nova edició de la nocturna de Festa Major de Riells del Fai
Tot i enguany realitzar-la la nit de dimecres a dijous i amb un ambient extremadament xafogós a causa de l'onada de calor que venim patint, una bona colla de veïns i veïnes de Riells del Fai i d'arreu s'han aplegat al Centre Cívic de Riells del Fai per passejar una horeta a la nit.

Una nit que pràcticament podem dir que ha estat un Clar de Lluna, ja que la reina de la nit ha il·luminat el camí pràcticament en tot el recorregut, que tenim publicat en el nostre Wikiloc per a qui vulgui aprofitar-lo.

Agrair als propietaris de can Batlles el fet de desbrossar el tram d'excursió que passa per la seva propietat i, com cada any, la col·laboració de Protecció Civil al llarg del recorregut i de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai en el petit refrigeri un cop finalitzada la passejada.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes