Bigues de Can a Can

Proposta de rutes a realitzar per la Festa Major (i per quan vingui de gust)
La Comissió de la Festa Major de Bigues va contactar amb nosaltres per planificar activitats per a organitzar una Festa Major alternativa degut a les restriccions existents a causa de la pandèmia del Covid-19.

Amb aquest objectiu ha sortit una proposta de 6 rutes pel poble amb l’objectiu de conèixer els noms d’algunes cases i masies de referència de Bigues. És una activitat oberta a tothom qui tingui ganes de passejar per indrets del poble coneguts o no, amb una altra mirada: la de fixar-se amb els noms de les cases.

A tal efecte, s'ha creat un llibret amb les sis rutes on s’hi recull el nom d’algunes de les cases que es troben en aquests recorreguts, amb una breu explicació de les més significatives. En ell trobareu un QR per a cadascuna de les rutes, que enllacen amb el nostre compte de Wikiloc per tal de facilitar el seguiment dels diferents itineraris.

La majoria d’aquestes rutes són de baixa dificultat i molt conegudes. El que us proposem és trepitjar aquests indrets tot descobrint els topònims de les cases que formen part de la història del poble i, potser, desconeixem.

Dins el marc de la Festa Major us plantegem un concurs lligat a les rutes. Us apunteu al repte? Podeu inscriure-us gratuitament a http://entrapol.is/oK0yB.

Les rutes són l'Avinguda Prat de la Riba i la Quintana del Flix, el Turó i el Veïnat, la Torre i can Noguera, Sant Bartomeu i la Vall Roja, el Pla i can Torroella i can Maspons i can Ribes. Al final d'aquesta notícia, podeu descarregar-vos el llibret informatiu que s'ha preparat per a aquesta activitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes