Caminem de nou per BiR

Tornem a l'activitat el 15 de març amb la primera d'un cicle de quatre excursions per Bigues i Riells del Fai per aquest any 2020
El proper diumenge dia 15 de març tindrà lloc la primera excursió de les quatre que hem previst dins el cicle d'excursions que us hem preparat per a aquest any 2020.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bigues i Riells, hem planificat quatre excursions que tindran lloc una en cada estació de l'any al llarg d'aquest 2020. Les excursions, de diferent nivell de dificultat, tenen una longitud que oscil·len entre els gairebé 12 quilòmetres de la primera i els 18 de la darrera i es celebraran el 15 de març, el 7 de juny, el 6 de setembre i el 22 de novembre, amb punt de trobada el Centre Cívic i Cultural el Rieral de Bigues les excursions de març i setembre i el Centre Cívic de Riells del Fai les altres dues.

Totes les excursions seran com les de tota la vida: grupals, sense senyalitzar, i cadascú s'haurà de dur (i podrà compartir) el seu avituallament. Les mascotes hauran d'anar degudament lligades i, com a bons excursionistes, respectarem l'entorn. Les inscripcions són gratuïtes i estan limitades a 50 per excursió en el cas d'excursionistes no federats; els excursionistes federats que vulguin participar hauran d'acreditar que ho estan. Els menors d'edat hauran d'entregar l'autorització corresponent, i els menors de 14 anys acompanyats d'un adult.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes