La Posta de Sol es consolida

La tercera edició de la Posta de Sol aplega uns 125 participants a Sant Bartomeu de Mont-ras
Com ja va sent habitual des de la pandèmia, enguany hem tornat a col·laborar en la Posta de Sol, que s'està institucionalitzant com a l'activitat que engega la Festa Major de Bigues.
Amb una participació molt semblant a la de l'any passat, enguany s'ha escollit l'entorn de l'ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras per a poder veure la posta de sol, repetint en la vessant musical la Coral l'Amarant, que, per segona ocasió, col·labora amb l'activitat. El recorregut podeu reproduir-lo aquí.

Al ser un entorn prou ampli i amb prou espai, enguany s'ha ofert la possibilitat de realitzar el retorn en dues tongades, en funció de si algú es volia quedar a sopar o no, fet que ha suposat un esforç logístic per part nostra. Un grup força nombrós va portar-se el seu sopar i van baixar de Sant Bartomeu ben entrada la nit, mentre que els que van decidir sopar a casa o en un altre lloc van realitzar el retorn mentre la claror del dia anava desapareixent, arribant a l'església de Sant Pere de Bigues, punt d'inici i final de l'edició d'aquest any, ja negre nit.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes