Moltes grŕcies, mestre!

31 persones assisteixen a l'emotiu homenatge d'en Vittorio Pedrocchi, president de la nostra entitat entre els anys 2006 i 2010
El dilluns 1 de maig va ser la data escollida per homenatjar a en Vittorio Pedrocchi, traspassat a finals del mes de febrer d'enguany i que va ser president de la nostra entitat entre els anys 2006 i 2010.

Una persona de caràcter afable, simpàtica i amant de la natura i del patrimoni que va saber fer-se apreciar, estimar i integrar-se a un territori, Bigues i Riells del Fai, on la vida va portar-lo amb la seva família. A nivell de l'entitat, les excursions que ell portava eren sempre una excursions tranquil·les, sense presses, sense afany de fer grans distàncies i sembre hi havia una combinació justa de natura i de patrimoni.

Seguint, doncs, aquest tarannà, hem realitzat una petita excursió per les Costes d'en Batlles com a homenatge, que es pot reproduir seguint-ne el track. Tots els elements van alinear-se perquè fos una jornada perfecta: les pluges dels dos dies anteriors van netejar l'ambient i li van donar un color i unes olors que feia temps no sentíem; els alegres cants dels ocells, l'aparició de la parella d'àliga cuabarrada, un cel blau i nítid com feia fer les fotos soles... 31 persones, incloent-ne els fills i els néts, van aplegar-se per a donar aquest sentit homenatge que va convertir-se en una excursió estil Vittorio i que va estar carregat de sorpreses per totes les parts i quedarà, per sempre, en les nostres memòries.

Moltes gràcies, mestre!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes