El PR®-C 227 per Sant Feliu de Codines

Més de 70 excursionistes descobreixen el primer tram del PR®-C 227
La primera de les sis excursions previstes per a la descoberta del PR®-C 227 va omplir totes les inscripcions previstes i va recorrer el sector més occidental del sender, el que transita bàsicament pel terme municipal de Sant Feliu de Codines.

L'excursió que ha permès descobrir aquest primer tram ha tingut inici i final a l'aparcament del Castell de Montbui i s'ha dividit en dues parts. En la primera, bàsicament, s'ha recorregut el traçat amb el que es va idear el sender però que, per diferents circumstàncies, no s'ha pogut, finalment, tirar endavant per aquesta opció, mentre que la segona part és el traçat que finalment forma part del sender i que té uns atractius diferents. La nostra intenció era enllaçar el màxim d'atractius possibles del municipi minimitzant al màxim els trams fora del mateix, però en aquest sector no ha estat possible.

En qualsevol cas, l'excursió tenia un perfil complicat, pel fet de començar en baixada i acabar en pujada. Les primeres pujades, sense ser molt fortes ni tècnicament complicades -dia assolellat sense pluges prèvies, així que els únics trams que podien ser complicats, els trams de codina, estaven perfectes-, van causar estralls en alguns dels participants, bé perquè no estaven en les condicions físiques adequades, bé perquè van presentar-se dejuns a la mateixa i no portaven res per menjar ni beure. Encara que resulti una obvietat, és important venir amb energia i portar-ne; per molt que siguin excursions d'entre 10 i 15 quilòmetres és molt convenient venir amb les millors condicions possibles (havent menjat quelcom, portar per avituallar-se, calçat adequat...).

Qui vulgui reproduir l'excursió pot trobar-la al nostre Wikiloc.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes