Propera caminada: Descobrim el PR

Ens trobarem el dia 2 de juny de 2024 a partir de les 7:30 al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues. L'excursió començarà a les 8:00 del matí.
En aquest any 2024 caminarem el PR®-C 227, el sender de Petit Recorregut de Bigues i Riells del Fai, en el qual hem estat treballant paral·lelament a l'activitat habitual de l'entitat en aquests darrers anys.

Com que tot el sender és força llarg, per fer-lo més proper a tothom hem dissenyat sis rutes o cadascuna d'ella conté algun tram del sender de manera que, al finalitzar el cicle, s'hauran caminat tots els trams del sender.

La tercera ruta serà el 2 de juny i són 11,9 quilòmetres de recorregut amb 340 metres de desnivell i una durada prevista de 3:30h. Ens trobarem al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues.

Qui no disposi de llicència federativa de la FEEC caldrà que reservi plaça obligatòriament mitjançant la plataforma entrapolis.com (premeu aquí per accedir-hi, les places estan limitades). Qui en disposi només cal que ho acrediti prèviament a la realització de la caminada. El període d'inscripcions s'obrirà el dia 26 de maig. Places limitades.

Teniu a la vostra disposició el reglament que regeix les nostres excursions. Els menors d'edat han de presentar l'autorització signada que us podeu descarregar d'aquesta pàgina del seu representant legal i els menors de 14 anys obligatòriament han d'anar acompanyats d'un adult.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes