Sant SebastiÓ inaugura el 2024

La tradicional passejada de Sant SebastiÓ aplega 40 persones
Com ja ve sent costum habitual d'un temps ençà, la nostra entitat ha tornat a col·laborar en el vot de poble de Sant Sebastià en la passejada que es fa des de la plaça del Mercat fins al Turó, a l'església de Bigues.

Enguany, la passejada ha tingut no un sinó dos esmorzars, ja que, a més a més de l'habitual que ofereix la parròquia de Bigues, també hi ha hagut un esmorzar que servia per degustar un all-i-oli extret d'una recepta antiga, activitat inclosa en els actes previs de la Fira de l'Oli Vera i que ha fet que haguessim d'escurçar la durada de la passejada.

Per tant, la idea inicial de repetir la passejada que vam fer l'any 2018 s'ha vist retallada i només hem fet una part d'aquell recorregut. Tot i així, 40 persones han realitzat tot el trajecte, durant el qual s'ha visitat un antic forn de pega.

Podeu reproduir la passejada descarregant-vos el track aquí, en el nostre Wikiloc. Si preferiu la versió de 2018, més llarga, podeu trobar-la aquí.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes