El PR®-C 227 travessa cingleres

50 excursionistes caminen el tram més espectacular del PR®-C 227
La segona de les sis excursions previstes per a la descoberta del PR®-C 227 va recorrer el sector més espectacular del sender, el que transita a mitja alçada dels Cingles del Perer i de les Costes d'en Batlles tot passant pel nucli de Riells del Fai.

L'excursió que ha permès descobrir aquest segon tram ha tingut inici i final la urbanització del Racó del Bosc. Repeptint un tram de l'excursió anterior, s'ha anar a buscar el PR en el mateix indret que en l'anterior sortida i s'ha anat realitzant en el sentit oposat que en la primera excursió. Les espectaculars vistes que s'obtenen tant des dels Cingles del Perer com des dels Cingles de Bertí han estat els grans atractius de l'excursió. La parada per esmorzar ha tingut lloc a la Plaça de Riells, el que ha permès, també, poder optar a prendre's un cafetó ben calent.

La tornada de l'excursió s'ha aprofitat per passar per la Vall Blanca, can Batlles i el Roc de Belloter, i així descobrir també aquests bonics indrets del nostre municipi que no formen part del sender.

Qui vulgui reproduir l'excursió pot trobar-la al nostre Wikiloc.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que us agrada l'aire fresc i que s'accepta la nostra Política de galetes